23 Aralık 2015 Çarşamba

Big Brother Türkiye Çağla Çoban Kimdir? Çağla Çoban SMS Oyları!

Big Brother Türkiye Nihayet başladı merak konusu olan yarışma içerdiği olarak ta merakla bekleniyordu. Gençlerin daha çok ilgi gösterdiği yarışma  para ödülü büyük olunca heyecanı da artıyor. Big Brother Türkiye, hafta sonu finalinin ardından evde büyük bir heyecan sürüyor. Big Brother Türkiye yarışmacıları da merak konusu oluyor. Yarışmacılar arasında olan ve şu ana kadar elenmeyen isim olarak karşımıza çıkın Çağla Çoban, kimdir diye merak edenler şu ana kadar kesin bilgilerle işte yarışmacı hakkındaki detaylı bilgi.

Şu ana kadar elenen iki isim ise bayanlardan Gülşen, erkeklerden Alphan, oldu, yarışma tüm hızı ile devam ediyor....

Big Brother Türkiye

‘Big Brother Türkiye – Haftanın Finali’nde eleme listesine giren isimler bu kez; Gökçen, Oktay, İdil ve Yasin oldu. 

İzleyicilerden en az oy alan 4 yarışmacıdan biri, ‘Big Brother Türkiye’ evine veda edecek
Yapımcılığını Endemol Shine Türkiye’nin üstlendiği, hafta içi her gün gündüz ve gece kuşağında Star’da ekrana gelen ‘Big Brother Türkiye’ evinde Cumartesi akşamı, 3. haftanın eleme heyecanı yaşanacak. 

EV HALKI EN ÇOK GÖKÇEN’İN GİTMESİNİ İSTİYOR
Hafta içinde, ‘Big Brother Türkiye’ ev halkının yaptığı oylama sonucunda 3. haftanın eleme listesi oluştu. Evden gitmesi en çok istenen isim, geçen hafta olduğu gibi yine Gökçen’di. Ev halkının 7 oy verdiği Gökçen’den sonra eleme listesine Oktay ve İdil’in isimleri yazıldı. Seda ve Yasin 3’er oy alınca Big Brother, eleme listesine girecek dördüncü ismi belirleme görevini, evin lideri Funda’ya verdi. Seda ile yakın arkadaş olan Funda, tercihini Yasin’den yana kullandı. 
Böylece, ‘Big Brother Türkiye’ evinin 3. hafta eleme listesi Gökçen, Oktay, İdil ve Yasin’den oluştu. Cumartesi akşamı, bu dört yarışmacıdan biri ‘Big Brother Türkiye’ evine ve aynı zamanda 1 milyon liralık rekor ödüle veda edecek. 

İZLEYİCİLER EN AZ KİME OY VERECEK
‘Big Brother Türkiye’ izleyicileri, Perşembe günü saat 16.00’ya kadar evde kalmasını istediği adayın ismini BBTR mobil uygulamasından ya da cep telefonundan 6400’a mesaj göndererek destekledi. Cumartesi akşamı sonuçlar açıklanacak ve izleyicilerden en az oyu alan kişi ‘Big Brother Türkiye’ evine veda edecek. 
Asuman Krause’nin sunumuyla ‘Big Brother Türkiye – Haftanın Finali’ Cumartesi akşamı özetsiz yeni bölümüyle Star’da.

Ev halkı 100 gün boyunca her yeni güne, bu evde tek kural koyucu olan ve bu kurallarını her an değiştirebilme gücü bulunan Big Brother’ın görevlerini başarıyla yerine getirmek için başlayacak. Ancak her hafta bir yarışmacı evden ayrılmak durumunda kalacak ve evden kimin gideceğine izleyicinin SMS oyları karar verecek.

Aynı evde yaşayacak ve daha önce birbirini hiç görmemiş 8 kadın, 8 erkek 16 kişi belirlendi. ‘Big Brother’ evinden 100 günün sonunda birinci çıkacak kişi için rekor ödül ise 1 milyon lira olarak açıklandı.

Big Brother Türkiye ÇAĞLA ÇOBAN Kimdir? 

33 yaşındaki Çağla Tekirdağlı bir sporcu. Yüzme antrenörlüğü yapmaktadır.

Milli futbol takımı oyuncusu olan rahmetli babası gibi tam bir spor tutkunu olan Çağla, kondüsyonuna oldukça güveniyor. Yüzme dalında çok sayıda şampiyonluğun da sahibi. Hırslı bir yapıya sahip. İstediği rekoru elde edemediği için duvarları bile yumruklamış. Sporcu olmasına rağmen, giyim konusunda iddialı olmayı seviyor. Bordo rujunu sürmeden sokağa adım atmıyor. Hobileri futbol maçlarını izlemek ve spor yapmak. Çağla Big Brother Türkiye’den 1milyon lirayı kazanıp rahmetli babasının sağlığında sahip olamadığı evi satın almak ve babası adına bir heykel yaptırmak istiyor.


KURALLARI BIG BROTHER BELİRLEYECEK

16 kişilik ev halkı, ‘Big Brother’ın kendilerine verdiği görevleri her koşulda yerine getirmekle sorumlu. Big Brother’ın kimi zaman akıl sınırlarını zorlayan, aksiyon ve aldatmaca dolu oyunlarına karşı pozitif rekabet içinde başarıyla çıkmaya çalışacak ev halkının dış dünya ile hiçbir teması olmayacak.


Ev halkı 100 gün boyunca her yeni güne, bu evde tek kural koyucu olan ve bu kurallarını her an değiştirebilme gücü bulunan Big Brother’ın görevlerini başarıyla yerine getirmek için başlayacak. Ancak her hafta bir yarışmacı evden ayrılmak durumunda kalacak ve evden kimin gideceğine izleyicinin SMS oyları karar verecek.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder